WERK

INFO

CONTACT

VORMGEVING   •   ANIMATIES   •   ILLUSTRATIES

Sinds 1997 ben ik actief als freelance vormgever van multimedia-programma's.

Mijn werkterrein is de vormgeving van computerprogramma's voor het basisonderwijs en graphics, illustraties en animaties voor video- en filmproducties.

Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Malmberg

Uitgeverij Elzenga

Uitgeverij Bekadidact

Drijver Films

Gelderland Media Groep

TV Gelderland

Warehouse Multimedia

Rombus Natuurfilms

Het Gelders Orkest

Filmwerk Visuele Producties

Abrahami-Netz TV Productions

LCN Producties

Emmia educatieve multimedia

Teelen Kennismanagement

Bureau Beerens

Educontinu

Roodbont Publishers

European Association of Urology

Vormgeving van computerprogramma's voor het basisonderwijs is inmiddels al vele jaren mijn specialisme. In opdracht van diverse Nederlandse educatieve uitgeverijen heb ik gewerkt aan programma's voor vakken als taal, rekenen, schrijven, aardrijkskunde en natuur en techniek, die door veel scholen in Nederland en België gebruikt worden. Van oefensoftware voor de leerlingen tot digibordprogramma's  voor leerkrachten. In alle technieken, waaronder Animate/Flash, video en HTML5

Voor de meeste producties verzorg ik de gehele vormgeving. Dat wil zeggen, inclusief user interface design, spelontwerp, illustraties, animaties en de technische uitvoering daarvan. Projecten komen tot stand in samenwerking met  programmeurs, tekstschrijvers en onderwijskundigen.

Grafische software als Animate/Flash, Photoshop, Illustrator, After Effects en Strata Design heb ik volledig in de vingers.En jarenlange ervaring in videoproductie zorgt ervoor dat ik ook met traditionele analoge AV-techniek zeer vertrouwd ben.

OSCAR CASANDER - MULTIMEDIA DESIGN  |  06 11497730  |  HET NIEUWE LAND 8  6828 DZ  ARNHEM

OSCAR CASANDER - MULTIMEDIA DESIGN  |  06 11497730  |  HET NIEUWE LAND 8  6828 DZ  ARNHEM